FAQKi dönti el, hogy aktív-e a Premium hozzáférés?A Premium hozzáférést a fizetési rendszer erősíti meg a bottal folytatott beszélgetésen kívül. A Telegramon való kattintás, a botnak küldött üzenet vagy az, hogy leírod: „fizettem”, nem old fel funkciókat.RELATEDAz alkalmazás határai